Summer Challenge

-beveg deg til et lengre liv
 


Lær deg nye helsevaner som er riktige og viktige for deg. Bryt barrierer!


Summer Challenge er et program som vil lære deg å bryte barrierene du har som hemmer deg fra å leve et liv med god fysisk helse. For å oppå større mulighet for varig effekt må det være symmetri mellom fysisk aktivitet og mental trening. 

I løpet av 6 uker i sommer vil du lære hvordan du kan være din egen "mentor" og hvor lite som skal til for å utvikle bedre helse. Mange vil være robuste i hverdagen, både privat og i jobb. Med dette programmet øker du dine muligheter for et liv fylt med fysisk aktivitet, sterkere prestasjoner på jobb og mer overskudd til hverdagstingene.  

Summer Challenge; beveg deg til et lengre liv! gir deg verktøy som du kan trene på for å få de beste forutsetninger for å bryte dine barrierer og "dørstokkmila".
God helse er riktig og viktig investering!

God helse er viktig! Det er like viktig som å male huset, rydde i garasjen eller bygge veranda.

Mange hadde gode nyttårsforsetter om å komme i bedre form. Flere jobbet godt i mange uker, men av ulike årsaker så sluttet man. 

Er du en av disse? Eller vil du fortsette dine forsetter sammen med en coach som har faglig kompetanse og lang erfaring slik at du får en faglig oppfølging som er viktig og riktig  for å oppnå målene? 

Sommerprogrammet som jeg tilbyr gir deg mulighet til å være fysisk aktiv ut fra dine egne forutsetninger. Samtidig får du treningsøkter med mental trening som gir deg økt mulighet for å etablere varige mønstre som er riktige og viktige for deg. 

Både kroppen og hodet har godt av å trene, og en god balanse og symmetrisk utvikling vil gjøre underverker i din fremgang.

Jeg hjelper deg å utvikle gode vaner som bygger god helse. 


Hva:

Et 6-ukers program  settes sammen og blir ditt eget produkt etter at vi har hatt en samtale som gir oss grunnlaget for å sette sammen riktige og viktige arbeidsoppgaver for å nå dine mål. Disse oppgavene og målene vil føre deg nærmere akkurat det som er viktig for deg. 

Sommerprogrammet har fokus på helhetlig utvikling gjennom trivsel, motivasjon og mestring. Som din coach i 6 uker vil jeg bidra til at du når dine mål gjennom fokus på at du skal lære, utvikle det du lærer og vokse mot dine verdier og det som er viktig for deg. 


Dette får du: 

  • Treningsplan for fysisk aktivitet tilpasset deg som justeres hver andre uke tilpasset din utvikling.
  • Treningsplan for mental trening tilpasset deg, og som følges opp og justeres.
  • Online webinar med aktuelle tema for fysisk trening og mentale vaner. 


Pris:

Totalt kr. 4500,-  (verdi kr. 9000,-)


Rabatt:  20%  i avslag for begge hvis du melder deg på sammen med en venn.